sobota 10. novembra 2012

Victoria´s secret show 2012


Ahojte krásky :)

Neviem, či sledujete Victoria´s secret prehliadky, ale ja som sa s k nim vždy nejako, väčšinou náhodou dostala. Videla som dva ročníky po sebe, dávali ich v tv. Tento krát na nich čakám a som zvedavá ako to zostrihajú, pretože prehliadka ešte nie je na svete. Zatiaľ sa môžme kochať len fotografiami. Musím povedať, že niektoré kúsky sú krásne a taktiež ma oslovili tohtoročné krídla :) Na druhej strane sa mi zdá, že  karnevalové kúsky ako čarodejnica, mažoretka a iné neboli najvydarenejšie.. aspoň pre mňa nie.. niektoré modely boli až gýčové, ale myslím, že to bol ich zámer..:)
Pozerať sa na tak krásne ženy, niekedy nie je ľahké :) Potom mi prestáva chutiť, ale len na chvíľku :P Podľa  mňa sú anjelici už veľmi chudý, samozrejme nie každý, ale trend vychrtlosti sa udomácnil už aj v tejto prehliadke. Vidieť to zroka na rok viac, čo je škoda a chyba, pretože dievčatá a ženy sú akoby tlačené týmto trendom. 
Musím povedať, že sa mi najviac páči Adriana Lima. Pred mesiacom a pol porodila svoje druhé dieťa a už po tak krátkej dobe chodí po móle. Myslím, že bola z modeliek najplnšia, ale veľmi sa mi páčilo, že má stehná aj boky ako každá žena. To či je to zdravé pre ňu a jej dieťa nechám tak, pretože súdiť iných ľudí je asi to najjednoduchšie. 
Na prehliadke spievali rôzne hviezdy od Rihanny, ktorá by sa kľudne mohla priradiť k modelkám cez Bruna Marsa až po Justina Biebera. 






























Sledujete Victoria´s secret? Ktorý model sa vám páčil najviac alebo modelka?

11 komentárov:

  1. to musela být paráda!
    Victoria´s secret nesleduju,protože jsem pak akorát zklamaná,že si to nemůžu dovolit:D teda.. mohla bych,ale na to mi je peněz moc líto
    nejvíc se mi asi líbí model č. 10 - ten černý s křídly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja by som za spodné prádlo toľko nedala :) mne najviac vyhovujú podprsenky z New Yorker, dajú sa tam vybrať pekné push-upky :)

      Odstrániť
  2. Ja to úplne milujem! Nevieš kedy a kde bude zostrih? Najkrajšia prehliadka aká môže byť :) Z modeliek mám najradšej Adrianu Limu, Doutzen Kroes a Candice!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ti neviem povedať kedy to dajú dokopy..len pred pár dňami bola prehliadka, ale myslím, že na youtube to nájdeme onedlho:)

      Odstrániť
  3. tú so zelenými 4lístkovými krídlami nepoznám.. ale očarila ma (vlastne ako všetky :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy jsem chtěla něco od secret, ale tohle se mi moc nelíbí :-( nevím proč, ale je to na mě moc karnevalové :-D jsem hold konzerva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie najviac karnevalové som ani nepridávala, to už bolo úplne tak poňaté.. podľa mňa tie halloweenske boli hlavne na prehliadku určené..

      Odstrániť
  5. Miluju jejich přehlídky a hlavně Mirandu Kerr! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja si nemyslim, ze su az take chude.. a nie kazda musi drzat super diety, aby bola chuda.. ja osobne mam problem pribrat a narazky, ze som anorekticka ma trosku seru :D podla mna taka Miranda Kerr vyzera dobre a ten jej dievcensky vzhlad milujem! :) Adriana Lima vyzera super!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Popravdě mi to všechno příde jako velký kýč...

    OdpovedaťOdstrániť